Sport- en Dansschool SDM pakt Europese titels in Duitsland

MARUM – Sport- en Dansschool SDM kan twee mooie titels bijschrijven op de toch al lange erelijst. De twee oudste demoteams van de dansschool, ‘Supreme’ en ‘Pressplay’, wisten afgelopen weekend Europees kampioen te worden tijdens de Europese Kampioenschappen Hiphop in Duitsland.

‘Supreme’ kwam uit in de hiphop categorie ‘junior’ en wist zondag zonder problemen de finale te bereiken. Dat lukte ook ‘Pressplay’ in de ‘senior’ categorie. Beide teams wisten zelfs de hoogste ranking te halen.

Maandag was de Grand Finale en kwam het er echt op aan. Voor de ogen van het thuisfront dat via een livestream kon meekijken pakten beide teams de Europese titel. Tevens hebben beide teams zich geplaatst voor het WK hiphop in Orlando, Amerika.

De dansers zijn inmiddels weer thuis en gaan nu eerst hard aan de bak met de voorbereidingen voor de SDM eindshow die 8 en 9 juli in MartiniPlaza te Groningen plaatsvindt. Meer informatie hierover: www.s-d-m.nl.