Vrouw (28) vermoedelijk mishandeld bij uitlaten hond

HOOGEZAND – een 28-jarige vrouw uit Hoogezand is vorige week donderdag waarschijnlijk mishandeld. De vrouw liep met haar hond op de Atlantakade toen ze het bewustzijn verloor. Hoe dat is gekomen weet ze zich niet meer te herinneren.

De vrouw liet donderdag 12 mei rond 23.45 uur haar hond uit op de Atlantakade. Ze liep in de richting van de tunneltje. Vanaf dat moment kan de vrouw zich een deel niet meer herinneren. Ze kwam volgens eigen zeggen weer bij terwijl ze op straat lag. Het slachtoffer had veel pijn aan haar hoofd en nek. Daarnaast was ze duizelig en moest ze overgeven. De vrouw wist een vriend te bereiken. Die waarschuwde vervolgens een ambulance. In het ziekenhuis werd de 28-jarige onderzocht. Het sterke vermoeden bestaat dat de vrouw het slachtoffer is geworden van mishandeling.

De politie is op zoek naar getuigen die deze avond iets hebben gezien van het incident. Deze kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844.

Foto: Google Streetview