Basketbaltoernooi Jahn II succesvol

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag werd de tweede editie van het 3 vs 3 basketbal toernooi georganiseerd door basketbal vereniging Jahn II uit Stadskanaal. Het toernooi werd afgetrapt door 11 zogenaamde peanutteams (categorieën onder 8, 10 en 12).

Na een gezamenlijke warming up werden er veel leuke wedstrijdjes gespeeld waarbij vooral het plezier van de kinderen opviel. In de middag was er het toernooi voor de oudere jeugd. 16 teams speelden fanatiek hun wedstrijden, wat leidde tot veel spannende wedstrijden. Uiteindelijk gingen Emmen Eagles en Arab Money er met de prijzen vandoor.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, met een mooie groei ten opzichte van vorig jaar. Vanaf nu zullen er weer vele 3 tegen 3 basketbal wedstrijden gespeeld gaan worden op de pleintjes in en rond Stadskanaal waarbij iedereen welkom is om zich aan te sluiten.