Laatste teambijeenkomst voor Samenloop Pekela

NIEUWE PEKELA – Samenloop voor Hoop houdt op 9 juni zijn laatste teambijeenkomst voordat het spektakel begint. De teambijeenkomst wordt gehouden in de kantine van PJC aan de Rondweg 4 in Nieuwe Pekela. Op de bijeenkomst kunnen teams zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de organisatie, kaarsenzakken inleveren en halen, en kennismaken met elkaar.

Dat er wel iets te melden is, staat buiten enige twijfel. Het programma is rond, de teams zijn al vol op stoom en het regent acties in de regio. Nog voor het evenement zelf losbarst is er de Summerparty in Café Bloem in Winschoten, waar de helft van de omzet wordt gedoneerd aan de SamenLoop op vrijdag 3 juni, is er een grote bingo op 11 juni in de Eextahal in Scheemda, en zijn er tal van andere acties. Alle acties staan op het actieplatform van de SamenLoop voor Hoop, en worden zoveel mogelijk ook in de agenda gezet op de website. Andere acties die langer lopen, zijn bijvoorbeeld de verkoop van avondvierdaagse cadeautjes in Marjan’s Knipwinkeltje in Winschoten en Ter Stal in Scheemda. Ook is er een team dat beschikbaar om op te passen in de omgeving Vlagtwedde.

Ook is het programma rond. Een keur artiesten treedt op tijdens de SamenLoop. Een tipje van de sluier oplichten, levert namen op als Wia Buze, Edwin Jongedijk, Hard Labour en Deniek Schooneveld. Tijdens de informatiebijeenkomst zal daar ongetwijfeld ook op ingegaan worden. Een van de bijzondere acties die in de marge plaatsvindt is een gesponsorde haardonatie aan de stichting Haarwensen. Ook daarover is informatie te vinden op de Facebook van Samenloop voor Hoop Pekela. De informatiebijeenkomst op 9 juni begint om 19.30 uur. Zaal open om 19,15 uur.