Tweede garageverkoop in Grootegast op 4 juni

GROOTEGAST – Zaterdag 4 juni vindt de tweede editie van de garageverkoop plaats in Grootegast. Tot dusverre is de garageverkoop in Grootegast een ongekend succes. De eerste aanmeldingen kwamen al in februari van dit jaar. Het aantal deelnemers staat op meer dan 120, dit jaar zijn er dan ook echt in alle wijken deelnemers.

Initiatoren Frouwke van der Naalt en Frony Babois hebben onwijs veel zin in 4 juni. Frouwke: Het is zo leuk om te zien, dat het gehele dorp bezig is met de garageverkoop. We zien de gele deelnameposters voor de ramen verschijnen. Op zaterdag 4 juni zullen de deelnemers er voor zorgen dat ze goed te vinden zijn, hetzij door de vlag uit te hangen, door extra route borden te plaatsen, vlaggetjes op te hangen et cetera”.

Frony: Wij hebben vorig jaar een aantal keren gehoord dat sommige bezoekers niet wisten waar nog meer deelnemers waren, daarom hangt op elk deelnemend adres een overzichtskaart. Dit jaar zijn er echter zoveel deelnemers dan niemand om de deelnemers heen kan, we verheugen ons op de topdrukte.

De organisatoren zijn trots dat zij iets organiseren wat heel laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is. Het kan niet anders dan een topdag worden. Frouwke en Frony: Kom op 4 juni allemaal naar Grootegast!”