Burgemeester Zuidhorn voetbalt in pannakooi VV Grijpskerk

GRIJPSKERK – Burgemeester Bert Swart van Zuidhorn opende afgelopen zaterdag de nieuwe pannakooi van VV Grijpskerk. De voetbalclub vierde een feestje vanwege het 70-jarig bestaan van de club.

Grijpskerk VV Grijpskerk Pannaveld-5

Na de opening kon burgemeester Swart direct serieus aan bak in een wedstrijd tegen de pupillen van VV Grijpskerk. Gelukkig werd de burgervader daarin bijgestaan door de voorzitter van de Jeugdcommissie, Jannie Postma en de voorzitter van het bestuur van vv Grijpskerk, Klaas-Wybo van der Hoek. Samen hadden ze het zeer moeilijk tegen de jeugdige voetballers die behalve qua talent ook conditioneel superieur waren aan de bestuurders.

Grijpskerk VV Grijpskerk Pannaveld-7

De pannakooi staat op sportpark De Enk van VV Grijpskerk tussen het hoofdveld en veld 1. De voetbalvereniging heeft zelf een deel van de kosten voor zijn rekening genomen. Het andere deel is bijgelegd door Gasterra en vrijgevige particulieren.