Voetbalkamp Westerkwartier naar sportpark Fc Grootegast

GROOTEGAST – Op het sportpark van Fc Grootegast in Doezum wordt op 24,25 en 26 augustus Voetbalkamp Westerkwartier georganiseerd. Spelers en speelsters die geboren zijn tussen 31 december 2009 en 1 januari 2001 kunnen zich opgeven voor het voetbalkamp.

Uitgebreid activiteitenprogramma

Elke dag staan er trainingssessies onder leiding van gekwalificeerde trainers op het programma. Zowel de voetballers als de keepers worden professioneel begeleidt. Daarnaast wordt er gestreden om meerdere prijzen. Zo worden er onder andere trainingsbeesten en beste spelers/keepers gekozen.

Voetbalkamp 2015 woensdag 097

Verder zijn er allerlei overige activiteiten te beleven. Zo gaan alle deelnemers een ochtend naar Zwembad de Woldzoom, heb je de kans om eindelijk te meten hoe hard je schiet, staat er een stormbaan van 30 meter op het complex en kan je met elkaar de uitdaging aangaan in een echte pannakooi.

Een exclusief VKW tenue

Iedere deelnemer ontvangt een volledig voetbaltenue, bedrukt met het logo van VKW. Ook ontvangen spelers voor elke deelname een gouden ster op de borst. Het aantal sterren staan voor het aantal deelnames.

Opgeven kan tot uiterlijk 24 juni via www.voetbalkampwesterkwartier.nl.