Rangeerdiploma’s uitgereikt in het station Zuidbroek

ZUIDBROEK – Op zaterdag 11 en zondag 12 juni aanstaande regent het weer rangeerdiploma’s bij de modelspoorbaan van Modelrailgroep Veendam in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Ook is het mogelijk om met uw eigen treinen te rijden.

En er is voor het hele gezin wat te doen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij de modelbaan, terwijl de nieuwe expositie ‘Reizen per Spoor in de jaren ’50 – op vakantie naar Zwitserland’ oude spoorwegtijden doet herleven. Ter afsluiting kunt u in het Museumcafé onder het genot van een kop koffie of thee oude spoorwegfilms bekijken.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.