FC Groningen presenteert Yttergard-Jenssen

GRONINGEN – Dinsdagmiddag werd de nieuwe aanwinst Ruben Yttergard-Jenssen gepresenteerd in de Euroborg. De Noors international tekent voor 3 jaar bij de noordelingen.

De middenvelder gaf aan een goed gevoel te hebben bij de club en jaarlijks contact te hebben gehad met FC Groningen. “Het is belangrijk dat mijn gezin het goed heeft en we hebben een goed gevoel bij Groningen”, aldus Yttergard-Jenssen.

Technisch manager Peter Jeltema is blij met de 28-jarige middenvelder. “We hebben hem al sinds 2009 in het vizier en zijn blij dat we hem uiteindelijk hebben gekregen. Er was veel concurrentie in de markt.”

Ruben Yttergard-Jenssen is een dynamische middenvelder die transfervrij overkomt van het Duitse FC Kaiserslautern. Bij zijn presentatie vertelde de speler dat hij het liefst centraal speelt, maar eventueel ook op de linkervleugel uit de voeten kan.