Groep stappers slaat in op weerloze man in Groningen

GRONINGEN – Een 22-jarige man uit Groningen is vrijdagnacht mishandeld door vier mannen uit Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs. De politie heeft de verdachten aangehouden en vastgezet.

Een 22-jarige man uit Groningen stond buiten een nachtclub aan de Poelestraat in Groningen toen hij in gesprek raakte met een groep jonge mannen. De discussie eindigde in een vechtpartij waarbij de Groninger op de grond terecht kwam. Hierop bleven vermoedelijk acht tot tien personen uit de groep de man klappen geven. De 22-jarige heeft hier onbekende verwondingen aan over gehouden. Hij hoefde in eerste instantie niet naar het ziekenhuis.

De vier aangehouden verdachten zitten vast. De zaak wordt uitgebreid onderzocht door de politie. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.