Westerwolde vertegenwoordigd op haringparty

WEDDE – Bij de Burcht in Wedde is de gemeente Westerwolde in oprichting vertegenwoordigd op de haringparty Westerwolde. Naast het proeven van een “Hollandse Nieuwe” vraagt Bellingwedde en Vlagtwedde de bezoekers op te schrijven wat volgens hen Westerwolde uniek maakt.

Het doel van de deelname is het publiek informeren over onderwerpen op het gebied van recreatie en toerisme, economische zaken en in het bijzonder het keurmerk Cittaslow.

De Haringparty Westerwolde is een initiatief van de Rotaryclub Westerwolde-Hondsrug in samenwerking met diverse bedrijven uit de regio. De opbrengst vanuit de sponsoren en een veiling, gaan naar meerdere goede doelen binnen het thema ‘Kinderen in Zuidoost Groningen die het niet getroffen hebben’.

De Haringparty vindt plaats op vrijdag 24 juni van 17.00 tot 20.00 uur bij de Burcht in Wedde.