Acantus bouwt opnieuw huurwoningen in Oude Pekela

OUDE PEKELA – Na de zomervakantie start wonincorporatie Acantus aan de Scholtenswijk in Oude Pekela met het bouwen van acht sociale huurwoningen. Op deze plek zijn begin januari 2016 de bouwwerkzaamheden begonnen voor vier sociale huurwoningen. Daar komen dus nog achter extra woningen bij.

Voorbereidende werkzaamheden gestart

Inmiddels is gestart met de voorbereidende werkzaamheden, waaronder het uitgraven van de grond waar de woningen komen te staan. De daadwerkelijke bouw van de levensloopbestendige en aardbevingsbestendige woningen start na de zomervakantie.

Zelfde woningtype

Inmiddels zijn de eerste vier woningen verhuurd. De oplevering is halverwege juli. De acht woningen, waarvan de bouw na de vakantie start, zijn van hetzelfde type. Deze acht worden naar verwachting in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

Verhuurinformatie

Zodra er meer informatie bekend is over de verhuur, zoals de huurprijs en de verhuurprocedure, plaatst Acantus dit op haar website. Belangstellenden die hun interesse bij Acantus kenbaar hadden gemaakt voor de eerste vier woningen worden dan persoonlijk geïnformeerd.

 

Foto: Google Streetview