FC Groningen onder-13 speelt benefietwedstrijd

GRONINGEN – FC Groningen onder-13 (D1) speelt zaterdagmorgen 2 juli een benefietwedstrijd om geld in te zamelen voor de behandeling van een vader van één van de spelers. Op Sportpark Corpus den Hoorn is FC Emmen onder-13 om 10:30 uur de tegenstander.

Onlangs werd de zorgwekkende gezondheidssituatie bekend waarin de vader van Fofin, speler van FC Groningen onder-13, verkeert. Fofins vader blijkt dusdanig ziek te zijn, dat hij onmiddellijk medische zorg nodig heeft. Hij verblijft momenteel in Liberia en heeft geen toestemming om naar Nederland te komen. Hij kan in India wel de medische zorg krijgen die hij nodig heeft, maar er zijn niet genoeg financiële middelen om dit te doen.

De teamgenoten van Fofin willen graag helpen om dit geld bij elkaar te krijgen. Ze kwamen op het idee om een benefietwedstrijd te organiseren. Rondom deze wedstrijd zullen diverse acties plaatsvinden om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Groby, de mascotte van FC Groningen, is onder andere aanwezig.

Wie niet in de gelegenheid is te komen en een donatie wil doen, kan een bedrag overmaken op rekeningnummer NL44RABO0105598992 t.n.v. FC Groningen en o.v.v. Benefiet