Muntendam zoekt speelsters

MUNTENDAM – Na een succesvol voetbalseizoen 2015 – 2016, welke werd afgesloten met een kampioenschap in de 4e klasse, promotie naar de 3e klasse zijn de dames nog op zoek naar (oud) speelsters welke eventueel ook willen spelen op de vrijdagavond in een 7 tegen 7 competitie.

Op dit moment zijn er 18 speelsters beschikbaar voor een elftal, wat in de 3e klasse betekend dat je 3 wisselspeelsters mag gebruiken in tegensteling tot 5 wisselspeelsters in de 4e klasse welke hier ook nog continue mogen worden door gewisseld. Kort gezegd houd dit in dat er een lichte overschot aan speelsters is.

Om toch iedereen te laten spelen is er een mogelijkheid om ook nog een 7-tal in te schrijven voor de vrijdagavond competitie, echter zullen er nog wel enkele dames toegevoegd moeten worden aan de 18 reeds bestaande aantal.

Wie-o-wie mogen we verwelkomen, er kan gewoon geswitcht worden tussen het elftal en zevental. Dus ook tussen vrijdag en zaterdag.

Info verkrijgbaar via Helen Koch tel.nr. 06-43007004 of mail hkapouski@hotmail.com. Niet alleen voor voetbal maar ook voor gezelligheid ben jij een ware versterking voor de dames afdeling van VV Muntendam.