Verkoop plan Zevenhuizen-Oost van start

ZEVENHUIZEN – Maandag 11 juli start Roosdom Tijhuis met de verkoop van acht fraaie nieuwbouwwoningen in het nieuwe uitbreidingsplan Zevenhuizen-Oost in Zevenhuizen. Belangstellenden zijn van harte welkom in het Verenigingsgebouw aan het Hoofddiep 54 in Zevenhuizen.

In de eerste fase van plan Zevenhuizen-Oost biedt Roosdom Tijhuis acht royale eengezinswoningen aan, bestaande uit twee half vrijstaande woningen type Kokswijk en zes rijwoningen type Zandwijk. Alle woningen worden compleet aangeboden met keuken, sanitair en berging/garage. De woningen komen op grote kavels met diepe achtertuinen op het zuiden. Aan de voorzijde is een fraai uitzicht op een brede groenstrook.

Duurzaamheid

In de basis zijn de woningen al duurzaam. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en krijgen standaard zonnepanelen. Gaan uw duurzaamheidsambities verder, dan zijn diverse aanvullende duurzaamheidspakketten beschikbaar.

Rijwoningen_ZevenhuizenOost

Start verkoop 11 juli

Maandag 11 juli 2016 zijn belangstellenden van harte welkom in het Verenigingsgebouw aan het Hoofddiep 54 in Zevenhuizen. Tussen 16:30 en 18:00 uur staat het verkoopteam van Roosdom Tijhuis klaar om uitgebreide informatie te verstrekken over dit fraaie project. Belangstellenden kunnen zich dan ook direct inschrijven voor een optie op één van de woningen. Na 11 juli is de uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar bij Nieuwbouwgroningen.nl aan het Lamsoor 10 in Groningen (www.nieuwbouwgroningen.nl
/ 050-5472222).

Erfpacht

Net als bij de overige nieuwbouw in de gemeente Leek is het ook mogelijk om de grond bij de woningen in erfpacht te nemen in plaats van te kopen. De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten lager liggen dan wanneer de grond wordt gekocht. De erfpachtcanon is voor een lange periode duidelijk. Dit biedt voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om de kavel alsnog te kopen. Kijk voor meer informatie over Leekster erfpacht op www.woneninleek.nl.