Wethouder Wietze Potze overhandigt verplaatsbare voetbaldoeltjes

TER APEL – Uit handen van wethouder Wietze Potze kregen leerlingen van het RSG Ter Apel vrijdagmiddag verplaatsbare voetbaldoeltjes en voetballen. Deze zijn bestemd voor de RSG en de ISK (school voor asielzoekerskinderen).

De overhandiging van de voetbaldoeltjes en ballen gebeurde ter afronding van het winnende voorstel van de jeugdraadsvergadering op 5 november 2015. Daarin besloten vertegenwoordigers van de tweede klassen een bedrag van 1500 euro te besteden aan een voetbaltoernooi voor jongeren van de RSG en het asielzoekerscentrum om elkaar zo beter te leren kennen. Deze wedstrijd vond plaats op 1 april, tijdens de Dag van de Vrolijkheid. Van het resterende bedrag zijn de verplaatsbare voetbaldoeltjes en voetballen aangeschaft.

Namens de RSG namen Boyd van Ree, Jordy Wegmans, Sharon Hempen, Edward van Mensvoort, Anneloes Meendering en Ismael Zarrouki de voetbaldoeltjes en voetballen in ontvangst.