Wederom botsing op gevaarlijk kruispunt in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Opnieuw zijn er twee auto’s op elkaar gebotst op de kruising van de Veldstreek en de Oudewijk in Zevenhuizen.

Nadat vorige week maandag al een bestelauto en een personenauto op elkaar botsten vanwege een voorrangsfout, was het zaterdag opnieuw raak op het beruchte kruispunt. Wederom was het niet verlenen van voorrang de reden van het ongeval.

Bij het ongeluk van zaterdag zijn geen gewonden gevallen. Wel raakten beide auto’s flink beschadigd en is de tuin van een buurtbewoner omgetoverd tot rampgebied. Eén van de auto’s kwam tot stilstand tegen de voorgevel van de woning, zodat ook deze schade heeft opgelopen.

De kruising staat alom bekend als gevaarlijk en kent jaarlijks diverse ongelukken, veelal met voorrangsfouten als oorzaak. De bewoner van de naastgelegen woning heeft dan ook een vangrail in zijn tuin laten plaatsen. Deze vangrail heeft er zaterdag voor gezorgd dat de schade aan het pand nog enigszins meevalt. Zonder vangrail zou de ravage een stuk groter zijn geweest.

 

Foto: Google Streetview