Kersenfestival in Nieuwolda

NIEUWOLDA – In Nieuwolda is zondag 10 juli weer het kersenfestival. Van 10:00 tot 17:00 uur is weer van alles te doen bij Landwinkel Ol Diek aan de Hoofdweg West 26 in Nieuwolda.

Het programma omvat kunst, cultuur, workshops en muziek. Ook dit jaar is er voor elk weer wat wils, zoals een wedstrijd kersenpitspugen, met pijl en boog schieten en de verkiezing van de Nijwolmer Kersenkoningin 2016. Er zijn optredens van de Stroatklinkers, Brood en Spelen, Hans van der Lijke en Sproakwotter. De mogelijkheid bestaat om via Aquabubble met een enorme luchtbal over het water te lopen.

Natuurlijk zijn er weer vele standhouders met bij zondere (streek) producten, proeverij van diverse producten. Nieuwolder kunstenaar Anthon Meijssen en zijn cursisten laten hun mooiste schilderijen zien. Aan de kleintjes is er ook gedacht, er is een springkussen en ze kunnen zich laten schminken. Kijk op de website www.landwinkeloldiek.nl of via Facebook bij Landwinkel Ol Diek voor de laatste nieuwtjes.

Entree is €2,50 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

 

Foto: Google Streetview