Oefenwedstrijd FC Groningen in Veendam vindt doorgang

VEENDAM - Voetbal - FC Emmen - FC Groningen, voorbereiding seizoen 2015-2016, 11-07-2015, stadion aan de Langeleegte

VEENDAM – De oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Queens Park Rangers in Veendam vindt maandag gewoon doorgang. Dit heeft de gemeente Veendam en de politie besloten.

Een paar dagen eerder speelt de Engelse club een oefenwedstrijd in Driel tegen PSV. Uit angst voor supportersrellen wordt deze wedstrijd gespeeld op een geheime locatie. Deze problemen worden maandag 11 juli niet verwacht aan de Langeleegte in Veendam.

Bij Queens Park Rangers staat Nederlander Jerrel Hasselbaink aan het roer. De Engelse club is momenteel op trainingskamp in Nederland en speelde dinsdag met 1-1 gelijk tegen RKC Waalwijk. Voor FC Groningen wordt het een weerzien met Tjaronn Chery.

De wedstrijd in Veendam begint om 19:00 uur.