Expositie Deddo Gerringa in gemeentehuis Veendam

VEENDAM – Deddo Gerringa exposeert van 12 juli tot 8 augustus in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Deddo Gerringa

Dhr. Gerringa is in 1928 geboren in Nieuwe Pekela. Hij heeft nooit schilder- of tekenles gehad, maar tekent en schildert wel al heel lang. Op dit moment hangt er werk van hem in Bergen (NH), Wedde, Amsterdam, maar ook in Spanje. De laatste jaren tekent Deddo Gerringa vooral.

In de expositie zijn tekeningen te zien van Pekela en Veendam, maar ook landschappen komen aan bod. Dhr. Gerringa vindt het fijn dat er nu ook een expositie van zijn werken in Veendam komt.

Nieuwsgierig geworden?

De expositie is van 12 juli tot 8 augustus 2016 te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.