Agressieve campinggast mishandelt campingbeheerder in Pieterburen

PIETERBUREN – Een 44-jarige man uit Amersfoort is van vrijdag op zaterdagnacht opgepakt nadat hij een campingbeheerder in Pieterburen had mishandeld. Bij de aanhouding verzette de man zich hevig, waardoor de agenten zich genoodzaakt zagen om pepperspray te gebruiken.

Eén van de agenten werd tijdens de arrestatie door de verdachte tegen zijn hoofd geslagen.

Bij de politie kwam een melding binnen dat op een camping in het dorp de beheerder was mishandeld. Die had eerder die nacht enkele gasten aangesproken vanwege geluidsoverlast. De 44-jarige man bedreigde en mishandelde vervolgens de beheerder.

Agenten gingen naar de camping en hielden de verdachte aan. Daarbij moesten ze wel pepperspray gebruiken. De campinggast zag nog kans om een agent tegen zijn hoofd te slaan. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.