Anja Lofvers exposeert in Groningen

GRONINGEN – Anja Lofvers exposeert in Galerie StudioH200. De tentoonstelling is van 16 juli tot en met 28 augustus te bezichtigen aan de Bloemsingel 200 in Groningen.

Anja schildert in gemengde techniek. In haar verstilde landschappen zijn natuurlijke materialen of handgeschept papier verwerkt. Daardoor zijn grassen, bladeren en vezels zichtbaar en voelbaar aanwezig en nodigen de schilderijen haast uit tot aanraken.
Tijdens de window watching week is dat helaas niet mogelijk. Maar door de vensters van de galerie is haar sfeervolle werk goed te bewonderen.

Onland (2)

Ter compensatie gaat de tentoonstelling op vrijdag 15 juli vanaf 16 uur wél live open om haar werk toch van heel dichtbij te kunnen bekijken. Anja is dan zelf aanwezig.

Openingstijden: het werk is door het www-concept dagelijks te zien of op afspraak via www.anjalofvers.nl of via www.studioh200.nl. Op vrijdag 15 juli vanaf 16:00 uur de live opening. Daarna is de galerie nog een paar dagen regulier geopend op zaterdag 16, donderdag 21 en vrijdag 22 juli.