Succesvolle Streekproductenmarkt Ewsum keert 23 juli terug

MIDDELSTUM – Zaterdag 23 juli wordt de volgende Streekproductenmarkt Ewsum gehouden in Middelstum. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers weer terecht op de markt voor een grote diversiteit aan lokale producten.

Zoals te doen gebruikelijk op de Streekproductenmarkt Ewsum worden onder andere boerenkaas, geitenkaas, vlees, honing, jam, vis, groenten, fruit, chutney’s, brood, sappen, biologische wijn en kruiden aangeboden. Verder zijn er ook nog tulpenbollen, kettingen en andere cadeautjes te koop.

Livemuziek wordt verzorgd door het Warffumer Mannenkoor.

U kunt in het koetshuis van Ewsum genieten van mooie kunst onder het genot van een kopje koffie met gebak. Tevens kan er gewandeld worden door de prachtige tuinen met de bloeiende bloemen.

In 2016 vinden er nog streekproductenmarkten plaats op 27 augustus en 24 september. Kijk voor meer informatie op: www.streekproductenmarktewsum.nl.