Groningen Airport Eelde krijgt lijnvlucht naar Kopenhagen

EELDE/GRONINGEN – Vanaf 19 september is het mogelijk om vanaf Groningen Airport Eelde te reizen naar Kopenhagen. Er gaat twee keer per dag een de retourvlucht naar de Deense internationale ‘hub’ Kopenhagen.

Gemakkelijk overstappen

Vanaf Kopenhagen is het erg eenvoudig om over te stappen naar onder andere Stockholm, Boston en Singapore. Het overstappen op Kopenhagen Airport is eenvoudig. De vlucht, via Kopenhagen, naar een andere eindbestemming kunt u in een keer boeken. Er hoeft maar een keer worden in te ingecheckt op Groningen Airport Eelde. Ook de ruimbagage wordt automatisch doorgelabeld naar de eindbestemming.

Vlucht naar Kopenhagen

Twee keer op een dag vindt er vlucht plaats van Groningen Airport Eelde naar Kopenhagen, in de ochtend één en één in de avond. Alleen op zaterdag wordt er niet gevlogen naar de hoofdstad van Denemarken.

Nordica

De vluchten worden uitgevoerd door Nordica, een Sloveense luchtvaartmaatschappij. De vluchten zijn per direct te boeken via verschillende boekingssites.

 

Foto: Google Streetview