Zeer geslaagd eindfeest op OBS Karrepad

GRONINGEN – Op donderdag 13 juli was het eindfeest van o.b.s. Karrepad. Het thema dit jaar was de Olympische Spelen (met een Braziliaans tintje). Om 16:00 uur werd het feest officieel geopend door de directeur en de leerlingen die de Olympische vlam doorgaven.

Het plein zag er feestelijk uit door versieringen die door de leerlingen zelf waren gemaakt. Alle leerlingen hadden hun best hadden gedaan om zich als een sporter te verkleden of in een tropisch Braziliaanse outfit. Op en rond het schoolplein waren vele activiteiten te doen voor de kinderen; levend tafelvoetbal, een hindernisbaan, snelheidsmeter, handboogschieten en grote springkussens en was er een open podium.

Om 17:00 uur werd er een swingende salsa demo gegeven en nog een workshop waar iedereen aan mee kon doen. Er werd enthousiast gedanst door de kinderen, ouders en leerkrachten. De inwendige mens werd ook niet vergeten, er waren lekkere hapjes te koop op het schoolplein: broodjes hamburger, kroketten, frikadellen, ijsjes, pizza’s, stukjes watermeloen, drinken en door de leerlingen zelfgemaakte cup cakes. Er was ook een cup cake wedstrijd georganiseerd voor de leerlingen. In twee categorieën waren prijzen te verdienen, een prijs voor de mooiste en een voor de lekkerste cup cake. Het feest werd afgesloten met het Rad van Fortuin waar mooie prijzen te winnen waren.

Ondanks de sombere weersvoorspellingen is het gelukkig droog gebleven en kwamen er veel leerlingen, ouders en verzorgers op het feest af.