FC Groningen nog altijd op zoek naar twee verdedigers

GRONINGEN – FC Groningen in nog steeds bezig om de eerste selectie te versterken met twee verdedigers. Dat laat Hans Nijland weten in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de website van de Groningse Eredivisieclub.

“We hebben nog steeds de wens onze eerste selectie uit te breiden met twee directe versterkingen voor de verdediging. Op dit moment valt echter niet te verwachten, dat we dit vandaag of morgen voor elkaar hebben”, aldus Algemeen directeur Hans Nijland. FC Groningen wil op het juiste moment toeslaan en houdt de transfermarkt nauwlettend in de gaten.

Eerder werden Jos Hooiveld en Igor Bubnjić na een proefperiode afgetest. Na het vertrek van Lorenzo Burnet en Rasmus Lindgren is FC Groningen dus nog altijd op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor de verdediging.