Oplossing naar slecht internet in buitengebied Westerwolde

WESTERWOLDE – De Stichting Snel Internet Westerwolde is op verzoek van de gemeentes Vlagtwedde en Bellingwedde begonnen met het inventariseren van de belangstelling voor snel internet in het buitengebied van beide gemeentes. De Internetverbinding in het buitengebied van de toekomstige gemeente Westerwolde (Vlagtwedde en Bellingwedde) is namelijk heel erg slecht.

Het gaat hierbij om internet, telefonie en televisie tegen een marktconforme prijs. Daarnaast onderzoekt de stichting op welke manier dat het beste gerealiseerd kan worden. Zo snel mogelijk na de zomervakantie worden de betrokken inwoners en bedrijven geïnformeerd op verschillende bijeenkomsten.

Voor wie al meer wil weten en of zijn belangstelling wil tonen is de website boordevol informatie al in de lucht: www.snelinternetwesterwolde.nl.