Oussama Idrissi langer in het Noordlease Stadion

GRONINGEN – Oussama Idrissi heeft zijn contract bij FC Groningen verlengd tot medio 2020. De buitenspeler zette woensdag onder toeziend oog van zijn familie officieel zijn handtekening in het Noordlease Stadion.

Het gaat snel voor de 20-jarige aanvaller van FC Groningen. Een jaar geleden kwam Oussama Idrissi over van de reserves van Feyenoord en speelde tot de winterstop voor het beloften-team van FC Groningen.

Vlak voor de winterstop debuteerde Idrissi in de Eredivisie tijdens de uitwedstrijd bij Heracles Almelo. In de tweede seizoenshelft werd hij een vaste waarde in het eerste elftal, waarin hij drie keer scoorde en regelmatig een assist gaf. In de Kuip gaf hij tegen zijn oude club onder andere een schitterende assist bij het doelpunt van Michael de Leeuw (1-1).

Idrissi: “Ik ben ontzettend trots en blij dat ik na een jaar Groningen hier zit om dit contract te tekenen, in het bijzijn van mijn ouders en mijn zusje. Ik ben FC Groningen dankbaar voor het vertrouwen dat de club in mij heeft en mij geeft. Het is nu aan mij om hieraan weer een vervolg te geven. En daar ben ik ongelooflijk gedreven voor. Ik heb er zin in!”