Dirk Jonker schenkt gewonnen tablet aan goed doel

WINSCHOTEN – De winnaar die tijdens de Eemsdelta Expo een tablet heeft gewonnen, schenkt deze aan het goede doel Stichting Hoogvliegers. De Asus Transformer Tablet werd verloor door de Winschoter bedrijven Attent marketing, Pander en Lier en Syntaks.

Dirk Jonker, winnaar van het tablet en eigenaar van koeriersbedrijf Dejé Transport uit Delfzijl staat bekend dat hij het hart op de juiste plek heeft. Onlangs heeft hij tijdens een georganiseerde dag door het Gehandicaptenzorg De Zijlen bewoners laten meerijden in de vrachtwagen. Ondanks zijn drukke werkzaamheden staat hij altijd voor iedereen klaar.

Dirk besloot zijn prijs te schenken aan het goede doel Stichting Hoogvliegers. Deze stichting zet zich in voor chronisch of terminaal zieke kinderen.

Foto: v.l.n.r. Coba Jonker-Noordhuis (Dejé Transport), Dirk Jonker (Dejé Transport), David von Henning (Pander en Lier), Martha Hartlief (Stichting Hoogvliegers), Sanne de Gooyer (Attent marketing)