Unieke Speedsoccer competitie van start in Groningen

GRONINGEN – Op initiatief van drie bevlogen jeugdtrainers uit de regio wordt komend voetbalseizoen een nieuwe competitie gestart in Groningen. In het Indoor Soccer Centre vindt de eerste editie van de Speedsoccer Elite O13 League plaats.

Deelnemers tijdens de eerste editie zijn Be Quick 1887 (2 teams), GVAV-Rapiditas (2 teams), SC Heerenveen, FC Groningen, HFC’15 (2 teams), Cambuur, Bedum (2 teams) en Hoogezand. De onder-13 jaar teams zijn uitkomend in de 1e, 2e en 3e divisie en zijn verdeeld over drie poules.

Op tien woensdagen in 2015 en 2016 wordt er gestreden in het Indoor Soccer Centre in Groningen. Met de Speedsoccer League krijgen de jeugdspelers uit de omgeving Groningen de kans om zich nog verder te ontwikkelen onder de unieke speedsoccer-omstandigheden.

De Speedsoccer League heeft tot doel om voetbalteams uit de omgeving Groningen van hetzelfde (competitie)niveau bij elkaar te brengen en te laten spelen om de Speedsoccer Cup, in samenwerking met het Indoor Soccer Centre. Vanwege financiële bijdragen van sponsoren houdt de organisatie het betaalbaar en toegankelijk voor teams en spelers. Bedrijven die geïntreresserd zijn in sponsoring kunnen een e-mail sturen naar info@speedsoccerleague.com.

Meer informatie is te vinden op http://www.speedsoccerleague.com/.