FC Groningen verslaat FC Emmen in Haren

GRONINGEN – FC Groningen en FC Emmen maakten er zaterdag een doelpuntrijke wedstrijd van op sportpark De Koepel in Haren. De wedstrijd tussen de nieuwe hoofdtrainer van de Groningers, Ernest Faber, en de oud-assistent trainer van de noordelingen eindigde in 6-2 voor de groenwitten.

FC Emmen begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op 2-0 door doelpunten van Henk Bos en Rogier Krohne. Nog voor rust draaide FC Groningen de wedstrijd om door treffers van Yoëll van Nieff, Tom van Weert, Albert Rusnák, Antonia en Hedwiges Maduro.

Na rust kregen de toeschouwers een mindere wedstrijd te zien en wist alleen Jesper Drost tien minuten voor tijd nog het net te vinden. Bij 6-2 zou het blijven. Aanstaande zaterdag speelt FC Groningen de laatste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Southampton. Deze wedstrijd wordt om 15.30 uur afgetrapt in het Noordlease Stadion.