Sportieve middag voor senioren Veendam

VEENDAM – De gemeente Veendam organiseert op woensdag 10 augustus een midgetgolf- en kanomiddag voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom om mee te doen. De activiteiten vinden plaats in het Borgerswold bij de Borgerswoldhoeve.

Activiteiten

Op deze sportieve middag buiten kunt u het kanoën uitproberen! Er liggen 1- en 2 persoons kajaks klaar in het water. Houdt u liever de vaste grond onder uw voeten? Dan kunt u deze middag gaan midgetgolfen. U mag natuurlijk ook beide activiteiten doen.

De activiteiten starten om 13:30 uur en rond 15:00 uur wordt de middag afgesloten. Na afloop is er nog gelegenheid om op het terras van de Borgerswoldhoeve een drankje te drinken. Alle consumpties op het terras zijn voor eigen rekening.

Meedoen?

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen in deze gezellige en sportieve middag? Aanmelden kan tot en met maandag 8 augustus 2016 bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06-11394301 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Meedoen kost € 2,50 per persoon, en dit bedrag kunt u bij aanvang contant voldoen.