Expositie Heleen van der Tuin in Garnwerd

GARNWERD – Voor het derde achtereenvolgende jaar is er een expositie van het werk van Heleen van de Tuin in Galerie de Weergang in Garnwerd te zien. Van 4 t/m 20 augustus en van 9 september tot en met 2 oktober zijn bezoekers van harte welkom.

Dit keer is gekozen om zoveel mogelijk kanten van haar werk te laten zien.
Heleen is wat betreft haar schilderijen vooral bekend om haar grote kleurige abstracte doeken. Daarnaast maakt ze geabstraheerde landschappen en gebruikt ze tegenwoordig teksten in haar werk. Haar schilderijen zijn er in verschillende formaten, van 20 x 20 cm tot 200 bij 50 cm. Ook haar bekende zeefdrukken worden geëxposeerd.

In stock is er ook weer van alles: aquarellen van het Reitdiep-gebied van Arie Jekel uit Garnwerd, schilderijen van Ton Stoltenkamp, zeefdrukken van Michiel Ragnar en bloemen stillevens van Monique Blaak. Van Wim de Boer uit Winsum is er weer keramiek te koop, waaronder Reitdiepvazen, kippen en kommetjes van Garnwerder klei. Nieuw zijn de kunstpuzzels van Anja Weber en Gerard Leerkes, de sieraden van Koos Bladt en de vazen van Topy van Dam.

De Galerie is open op donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Vanaf zondag 21 augustus is de Galerie twee weekenden gesloten. Vanaf vrijdag 9 september zijn de openingstijden weer zoals hierboven aangegeven.