Selfie met FC Groningen-speler in nieuwe Mercedes

GRONINGEN – Een selfie met FC Groningen-spelers Jesper Drost en Albert Rusnak in een nieuwe Mercedes-Benz CLA was afgelopen zondag één van de activiteiten tijdens de Open Dag va FC Groningen. Ruim 500 fans maakten gebruik van de actie van Wensink.

Ongeveer 15.000 fans kwamen naar het Noordlease Stadion om hun voetbalidolen te bewonderen en te struinen langs alle stands. Wensink Mercedes-Benz, de mobiliteitspartner van FC Groningen presenteerde zich wederom op een speciale wijze. Kinderen en volwassenen konden een selfie maken met Jesper Drost en Albert Rusnak en dit in de nieuwe Mercedes-Benz CLA. De actie was erg succesvol met ruim 500 selfies en duizenden likes via de Facebook-pagina van Wensink. De winnaars (deelnemers met de leukste selfies als profielfoto) kunnen zich verheugen op o.a. een weekend rijden in de nieuwe Mercedes-Benz CLA en een gesigneerd FC Groningen wedstrijdshirt met een Wensink goodie bag.

auto 2

Een topdag voor 2 topmerken

Volgens Hoofd Marketing van Wensink, Wilco Roetert Steenbruggen was het wederom een geslaagde Open Dag. ‘FC Groningen blijft de ‘Trots van het Noorden’, je merkt het aan álles. Wensink Mercedes-Benz plukt hier eveneens de vruchten van. De nieuwe Mercedes-Benz CLA, dé auto waar ook veel selectiespelers in rijden slaat aan bij de doelgroep. Een toegankelijke, eigentijdse auto mét klasse! Het was een topdag met vele enthousiaste reacties. Kortom: een mooie samenwerking tussen twee ‘topmerken’ mét uitstraling!”