Stichting Landschap Oldambt organiseert wandeltocht

REIDERWOLDERPOLDER – Op zaterdag 10 september organiseert Stichting Landschap Oldambt een wandeltocht in combinatie met het bezichtigen van 2 monumenten, de kerk in Woldendorp en het landbouwcomplex Johannes Kerkhoven.

Per tractor en wagen gaat de tocht naar de kerk in Woldendorp waar een uitleg wordt gegeven en vervolgens naar het landbouwcomplex Johannes Kerkhoven voor een rondleiding en het vertellen van de historie van Johannes van Kerkhoven door Ellen ten Kate.

Na het bezoek vindt er een 1,5 uur durende bijzondere kwelderwandeling plaats. Vervolgens worden de deelnemers per tractor en wagen naar het startpunt gebracht waar soep en brood wordt geserveerd. De duur van de hele tocht zal 4 uur in beslag nemen.
De start is om 10:30 uur bij de galerie De Groninger Kroon in de Reiderwolderpolder.

Opgave: vóór 3 september via de email grethaderoo@ziggo.nl. Advies: laarzen of goed wandelschoeisel wordt aanbevolen.

Foto: Google Streetview