Harde kern FC Twente wil bestuur FC Groningen weigeren

ENSCHEDE/GRONINGEN – Als het aan VAK-P ligt is het bestuur van FC Groningen tijdens de laatste speeldag van de Eredivisie niet aanwezig bij de wedstrijd in de Grolsh Veste tegen FC Twente. De harde kern van de Tukkers heeft dit duidelijk gemaakt op Facebook.

Naast FC Groningen wil VAK-P ook de bestuursleden van Excelsior, Feyenoord, Heracles Almelo en Go Ahead Eagles de toegang tot het stadion ontzeggen. De ‘stadionverboden’ hebben te maken dat de betreffende clubs liever zagen dat FC Twente degradeerde, vanwege de financiële problemen.

Afgelopen zaterdag was Excelsior op bezoek in de Grolsh Veste. De Rotterdammers wonnen met 1-2 in Enschede. Of het bestuur van Excelsior daadwerkelijk niet in het stadion aanwezig was is niet bekend.