Mindfulnesswandeling in Metbroekbos Onstwedde

ONSTWEDDE – Gasterij Natuurlijk Smeerling organiseert op zaterdag 20 augustus een mindfulnesswandeling door het het Metbroekbos.

Deelnemers geraken in een staat van rust en aandacht. De beleving van de natuur in en om hen heen zal daardoor intens zijn. De wandeling is bedoeld voor volwassenen. We starten om 14:00 uur op de parkeerplaats tegenover Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 te Onstwedde en eindigen om 16:00 uur. Kosten zijn 8 euro per persoon. Inclusief koffie/thee en cake. Opgave via maroesjaveken@gmail.com of via telnr. 06-57207806.

In ons snelle alledaagse leven nemen we de werkelijkheid oppervlakkig waar en voelen we er niet veel bij. Toch zijn we in staat om alles dieper te beleven en werkelijk te voelen dat we leven. Mindfulness kan daar goed bij helpen en zo de kwaliteit van leven verbeteren. Tijdens de wandeling doen we eenvoudige bewustzijnsoefeningen. We raken snel uit ons hoofd en worden rustig. Vanuit die rust nemen we de natuur en onszelf heel anders waar en kunnen we ons weer verwonderen!