Nationale Sportweek in Westerwolde

WESTERWOLDE – De gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde organiseren in het kader van de Nationale Sportweek van zaterdag 17 september tot en met vrijdag 23 september de Nationale Sportweek gemeente Westerwolde i.o.. Tijdens de week organiseren verschillende organisaties sportclinics, -toernooien en –demonstraties.

De beweegteams van Bellingwedde en Vlagtwedde pakken tijdens de Nationale Sportweek gemeente Westerwolde i.o. gezamenlijk uit om de inwoners van de twee gemeenten in beweging te krijgen. De sportweek gaat van start met een Triathlon in Bellingwedde. Naast de triathlon staan onder andere een voltigeles van ponyclub Blijham e.o., een clinic van Donar op scholen en bij het AZC in Bellingwolde, aquajoggen bij Parc Emslandermeer en diverse activiteiten bij TC Sellingen op het programma. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten. Raadpleeg de Facebookpagina ‘NL Sportweek gemeente Westerwolde i.o.’ voor het volledige programma.

De Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.