App over feesten nu ook in Groningen

PROVINCIE – Vanaf 15 augustus is de app GoneOut ook in Groningen beschikbaar. De gratis app biedt een overzicht van alle feesten in de stad, plus GPS-systeem, entreeprijs en praktische tips. Ook in Rotterdam, Den Haag en Utrecht is deze app te downloaden.

“Waar is dat feestje?” Je hoeft het je nooit meer af te vragen met de uitgaansapp GoneOut. Duizenden gebruikers hebben de app al voor Den Haag en Rotterdam op hun telefoon staan, maar vanaf vandaag, de start van de Kei week, kunnen feestbeesten in Groningen precies zien waar, wanneer en hoe laat de eerstvolgende fuif in hun stad is.

Met meer dan 75 feesten per maand biedt de app het meest volledige overzicht voor uitgaan in Groningen. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas vertelt: “De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties.  Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden.” Bovendien: “Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht.”

Helemaal los

Jeroen richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor “helemaal losgaan”, licht hij toe. Inmiddels is hij druk bezig de app in steeds meer steden uit te rollen. Na Groningen en Utrecht wordt elke week een nieuwe stad toegevoegd.

GoneOut is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer informatie is te vinden op www.goneout.nl. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, waaronder toekomstige steden? Volg dan de GoneOut Facebookpagina.