Laatste zomerwerkzaamheden bij Ring Groningen

GRONINGEN – Aan de Oostelijke en Noordelijke Ringweg vinden onder voorbehoud komende week de laatste werkzaamheden plaats. Hierdoor zijn er soms een aantal op- en afritten afgesloten voor verkeer.

Door het aanleggen van nieuw asfalt op de Oostelijke Ringweg is de op- en afrit van de Oostelijke Ringweg van en naar Ulgersmaborg-zuid van 21 tot en met 22 augustus en 25 tot en met 26 augustus afgeloten. De op- en afrit van en naar Ulgersmaborg-noord is van 21 t/m 26 augustus afgesloten.

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus is de verbinding van de Eemshavenweg naar de Oostelijke Ringweg afgesloten. Ook zijn er op de Eemshavenweg ter hoogte van het industrieterrein het Witte Lam beperkte rijstroken aanwezig.

Door de aanleg van nieuwe geluidsschermen is de afrit Zonnelaan langs de Noordelijke Ringweg vanaf donderdag 25 augustus afgesloten.