‘FC Groningen nog altijd geïnteresseerd in Klich’

GRONINGEN – Volgens Duitse media is FC Groningen nog altijd geïnteresseerd in Mateusz Klich. De Poolse middenvelder speelt momenteel bij FC Kaiserslautern en aast op een vertrek naar Nederland.

De 26-jarige Pool maakte van 2012 tot 2014 indruk in de Eredivisie bij PEC Zwolle en keerde vervolgens terug bij zijn oude club VfL Wolfsburg. Daar kwam hij opnieuw niet aan spelen toe. Het afgelopen seizoen kwam Klich uit voor FC Kaiserslautern, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland.

De Duitse club zou Klich willen verkopen voor 1,5 miljoen. Het afgelopen seizoen verschenen ook al berichten dat FC Groningen interesse zou hebben in Klich. Of de Eredivisionist daadwerkelijk werk gaat maken van de komst van de Poolse middenvelder is nog maar de vraag. Algemeen directeur Hans Nijland gaf vorige week bij de presentatie van Jason Davidson aan dat de selectie compleet zou zijn. Alleen bij een vertrek van een dragende speler gaan de Groningers de transfermarkt op.

De transfermarkt in Nederland is nog open tot 1 september.