Hedwiges Maduro mag weg bij FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen gaat meewerken aan een vertrek van Hedwiges Maduro. Dat laat algemeen directeur Hans Nijland weten aan Voetbal International.

De 31-jarige middenvelder kwam het afgelopen seizoen naar FC Groningen, maar kan niet aan de hoge verwachtingen voldoen. Maduro werd tijdens de tweede competitiewedstrijd van het seizoen uit bij Excelsior al na een klein halfuur gewisseld. Afgelopen zondag moest hij 90 minuten toekijken vanaf de bank hoe FC Groningen met 3-4 verloor van FC Twente. Er lijkt geen uitzicht meer voor een basisplaats voor Maduro. Een vertrek van de grootverdiener lijkt dan ook aanstaande.

Ook Danny Hoesen en Abel Tamata mogen vertrekken bij FC Groningen. Ook voor deze spelers lijkt er niet mee in te zitten dan een plek op de bank.

FC Groningen gaat geen vervangers halen voor het drietal.