Modeshow Jochem Schuitema in Der Aa-kerk

GRONINGEN – De jong ontwerper Jochem Schuitema uit Holwierde geeft zaterdag 17 september een modeshow in Der Aa-kerk in Groningen. Daar presenteert hij zijn nieuwe herfst-wintercollectie.

Jochem Schuitema is achttien jaar en komt uit Holwierde. Al vanaf kleins af aan is hij bezig met mode. Hij volgt inmiddels de modeopleiding aan het Alfa-college in Groningen. Vorig jaar heeft hij zijn eerste show gegeven met zijn minimalistische ontwerpen en het was een groot succes. Nu zijn we een jaar verder en presenteert hij zaterdagavond 17 september in de Der Aa-kerk zijn Fall/Winter-collectie.

My Fashion Army

Jochem over de show: “De show heet My Fashion Army, dit staat voor de eenheid en gelijkheid. Dit komt terug in de strakke lijnen en de vorm van de kleding. En de kracht die ik wil overbrengen met deze kleding.” Het is een modeshow onder het genot van een hapje en drankje. Na de show is er de mogelijkheid om de kleding te passen en te reserveren. Natuurlijk gaan bezoekers niet met lege handen naar huis, iedereen krijgt aan het eind van de avond een goodiebag.

Zaterdag 17 september 2016
Inloop: 20:00 uur
Aanvang show: 20:30 uur
Entree: € 12,50
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.blgroningen.nl/agenda.

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen