Rijdende Popschool van start in Beerta

BEERTA – De Rijdende Popschool heeft al popscholen in diverse dorpen in Groningen en Drenthe, maar gaat nu ook van start in Beerta. De Rijdende Popschool is de mobiele muziekschool waarbij op locatie les gegeven wordt. Iedereen vanaf 8 jaar kan hieraan meedoen, met of zonder muzikale ervaring.

Er wordt op maandag 5 september begonnen met een kennismakingsles, die op een bijzonder moment plaatsvindt. De les maakt onderdeel uit van het startsein voor het Jeugdcultuurfonds Oldambt. Tijdens de ondertekening van de overeenkomst door wethouder Bart Boon start in Openbare Basisschool De Uilenburcht een open, vrijblijvende en gratis kennismakingsles van Popschool Beerta. Iedereen die het leuk vindt mag meedoen.
Tijdens lessen van De Rijdende Popschool wordt muziek gemaakt in een bandje. De instrumenten worden meegenomen door de bandcoach dus er hoeft niets gekocht of gehuurd te worden.

Ook voor de kosten van deelname aan Popschool Beerta kan een bijdrage gevraagd worden van het Jeugdcultuurfonds. De gratis kennismakingsles vindt plaats op maandag 5 september, van 15:00 tot 17:00 (open inloop) in O.B.S. De Uilenburcht, F.J.J. Dreweslaan 1 in Beerta.

Foto: Google Streetview