Deadline Day; ‘Rustige dag FC Groningen’ (UPDATE!)

GRONINGEN – Clubs in de Eredivisie hebben tot woensdagavond 23:59 uur te tijd om de selectie te versterken. De transfermarkt sluit op 1 september. Bij FC Groningen wordt een rustige laatste dag verwacht.

FC Groningen heeft onlangs laten weten dat Hedwiges Maduro, Abel Tamata en Danny Hoesen mogen vertrekken uit Groningen. Maar tot nu toe heeft zich geen club concreet gemeld bij FC Groningen. Algemeen directeur Hans Nijland verwacht nog wel interesse voor Martijn van der Laan, Jarchinio Antonia en Tom Hiariej. Wanneer één van deze spelers vertrekt gaat FC Groningen geen nieuwe speler halen.

Alleen wanneer er een dragende speler vertrekt gaan de Noordelingen de transfermarkt op.

UPDATE (11:15 uur): FC Groningen heeft per direct het contract van Jarchinio Antonia ontbonden. Het is nog onbekend op de vleugeraanvaller al een nieuwe club heeft gevonden.

UPDATE: (15:20 uur): In goed overleg is ook het contract van Abel Tamata ontbonden. FC Groningen laat weten geen vervangers te gaan halen.