Minisymposium over reumatische aandoeningen in Refaja ziekenhuis

STADSKANAAL – Op woensdag 12 oktober organiseert Treant Zorggroep een minisymposium over reumatische aandoeningen in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. Tijdens dit symposium worden de meest voorkomende reumatische aandoeningen en de diverse behandelmogelijkheden besproken. Patiënten, (leerling-)verpleegkundigen en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Het minisymposium is georganiseerd door de polikliniek reumatologie van ziekenhuislocatie Refaja in samenwerking met reumapatiëntenvereniging ReumActief in het kader van Wereldreumadag.

Programma

Tijdens het minisymposium komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo wordt er uitleg gegeven over de meest voorkomende reumatische aandoeningen en welke anti-reumamedicatie en pijnstilling er zijn. Ook worden ergotherapeutische behandelmogelijkheden, revalidatiemogelijkheden en orthopedische aanpassingen en hulpmiddelen besproken.

Locatie en tijden

Het minisymposium is op woensdag 12 oktober 2016, van 16:30 tot 20:00 uur in de Zwartsenbergzaal in ziekenhuislocatie Refaja aan de Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. De entree is gratis. Aanmelden kan vanaf 1 september via (0599) 65 45 26 of via het aanmeldformulier op de website.