Jong FC Groningen speelt gelijk tegen Quick Boys; Be Quick 1887 doet goede zaken

KATWIJK – Jong FC Groningen wist zaterdag niet te winnen tegen Quick Boys uit Katwijk aan Zee. Het duel in de derde divisie zaterdag eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Quick Boys was de sterkste in een weinig enerverende eerste helft. Pas na de thee opende de thuisploeg de score via Max van Sleen. Daarna namen de Groningers het initiatief en kwamen tien minuten voor tijd op gelijke hoogte door een vrije trap van Ajdin Hrustic. In de slotseconden kregen de groenwitte jongelingen een kans op meer na een te korte terugspeelbal van een verdediger van Quick Boys. David Browne faalde echter in de afwerking.

Jong FC Groningen komt door dit gelijke spel op de twaalfde plek terecht met vier punten uit evenzoveel wedstrijden.

Be Quick 1887

De Groningers uit de andere derde divisie kennen een betere start van de competitie. Be Quick 1887 wist ook de vierde wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Jong Den Bosch was geen partij voor Be Quick en werd met 4-0 verslagen. Met twaalf punten uit vier wedstrijden is Be Quick 1887 de trotse koploper van de derde divisie zondag.