Hockeyclub Winschoten zoekt nieuwe leden tijdens Open Dag

WINSCHOTEN – Hockeyclub Winschoten organiseert op woensdag 14 september een Open Dag. Op deze dag kunnen jongens en meisjes tussen de 5 en 16 jaar meedoen aan verschillende hockeyclinics.

Programma

De Open Dag start om 15.00 uur en zal eindigen rond 17.30 uur. Bij binnenkomst worden de deelnemers welkom geheten en op leeftijd geselecteerd. Op het veld staan vervolgens enthousiaste trainers en jeugdleden klaar om korte en leuke hockeyclinics te geven. Na afloop ligt er een informatiepakket klaar. De Open Dag is gratis en er wordt verzocht dat deelnemers in sportkleding en sportschoenen komen (eventueel scheenbeschermers). Op de hockeyclub zijn sticks en bitjes aanwezig. Als het niet lukt om op de Open Dag aanwezig te zijn dan bestaat er de mogelijkheid om met een training mee te doen. Potentiële leden mogen drie keer gratis meetrainen voordat men beslist om lid te worden. De trainingstijden staan op de site http://www.h-c-w.nl.

Over HCW

HCW is opgericht in 1929 en telt op dit moment 150 leden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al meedoen. Naast hockeytrainingen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals clubuitjes aan interlands, vrijdag avond toernooitjes, spooktochten en het jaarlijks terugkerende hockeykamp waar bijna alle leden aan deelnemen. Trainingen worden gegeven op de kunstgrasvelden aan de st. vitusholt 7e laan 8 (achter het BATO-veld). Het clubgebouw ‘t Hokkie heeft het afgelopen jaar diverse moderniseringen ondergaan. Afgelopen hockeyseizoen zijn de veteranen en de meisjes C van HCW in hun klassen eerste geworden tijdens de competitie.

Meer informatie over de club is te vinden op: www.h-c-w.nl.