Bijeenkomst over autisme in Veendam

VEENDAM – De NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen organiseren op maandag 19 september een bijeenkomst over autisme. Van 19:00 tot 21:00 uur zal “De sterke kanten van autisme” in de zaal van het ouderenwerk Compaen in Veendam het thema van de avond zijn.

Maandag 19 september 2016 met als thema: “ De sterke kanten van De gastspreker voor de avond is Bronja Prazdny, schrijfster en journaliste. Zij komt vertellen over haar ervaring tijdens het schrijven van het boek “Vrouwen met autisme”, over de sterke kanten van autisme, over waarom autisme bij meisjes en vrouwen vaak niet zo snel wordt opgemerkt en hoe vrouwen met autisme hun plek in de maatschappij vinden.

Autisme heb je nooit alleen

Autisme betekend een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden.

Om de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en wat dit betekend. U bent van harte welkom op maandag 19 september van 19:00 tot 21:00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 15 september 2016.

Foto: Google Streetview