Nieuwe inwoners Bellingwedde maken kennis met burgemeester en wethouders

WEDDE – Zo’n 30 kersverse inwoners van Bellingwedde worden zaterdag 17 september aanstaande ontvangen door het college van burgemeester en wethouders.

Een bijeenkomst voor nieuwe inwoners in het gemeentehuis is hiervoor de aanleiding. Koffie, thee, lunch, een presentatie, een rondleiding door het gemeentehuis en een busrit door het gebied staan op het programma.

Burgemeester en wethouders van gemeente Bellingwedde heten graag alle nieuwe inwoners persoonlijk welkom. Daarom is een programma georganiseerd op zaterdag 17 september vanaf 9:30 uur. Nieuwe inwoners maken kennis met het bestuur, de gemeente en het gebied. Ook kunnen ze vragen stellen en met elkaar ervaringen uitwisselen. Na de lunch staat een busrit door de gemeente gepland. De busrit gaat langs de mooiste en bijzonderste plekjes van de gemeente.

Foto: Google Streetview